Delegiranje službenih lica

 

Najnovije delegiranje službenih lica Zonske lige "MORAVA" možete preuzeti OVDE

 

>>>OBAVEŠTAVAJU SE DELEGATI DA POČEV OD 7.KOLA (27/28.09.2014) UZ MATERIJAL KOJI DOSTAVLJAJU KUS-U OBAVEZNO DOSTAVE I KOPIJE OBRASCA "MIŠLJENJE KLUBA O SUĐENJU" (bez obzira da li klubovi imaju primedbu ili ne).


>>>Obaveštavaju se delegati da je postavljeno Uputstvo o ocenjivanju sudija zonskog stepena takmičenja i da su svi delegati u obavezi da preuzmu ovaj dokument i od 5.kola usklade ocenjivanje sudija i pisanje Izveštaja o kontroli suđenja u skladu sa donetim Uputstvom. Delegati koji se ne budu pridržavali donetog Uputstva biće sankcionisani od strane KUS-a.

 

>>>OBAVEŠTAVAJU SE DELEGATI DA POČEV OD 3.KOLA (30/31.08.2014), SLUŽBENA LICA NA KLUPAMA MOĆI ĆE DA OBAVLJAJU DUŽNOST SAMO UZ IZDATU ID KARTICU ILI PISMENU POTVRDU OD STRANE SAVEZA.


>>>Obaveštavaju se sudije da su u obavezi da svoju dokumentaciju sa utakmice pošalju preporučenom pošiljkom prvog radnog dana po odigravanja utakmice, a delegati u roku od 48 časova po odigravanju utakmice.

 

>>>Za sve dodatne informacije ili druge nejasnoće obratiti se referentu takmičenja Zonske lige "Morava" na telefon: 065/90-100-72 ili 034/324-063.

 

>>>OBAVEŠTAVAJU SE DELEGATI DA SU U OBAVEZI DA SE  PO ZAVRŠETKU UTAKMICE JAVE ANALIZATORU LIGE  MILANOVIĆ GORANU (063/809-26-60) I SAOPŠTE MU OCENE SUDIJA.