Delegiranje službenih lica

 

Najnovije delegiranje službenih lica Zonske lige "MORAVA" možete preuzeti OVDE

>>>VAŽNO OBAVEŠTENJE: Odlukom Sekretarijata SSOS FSRZS sve sudije, pomoćne sudije, kao i delegati Zonskih liga FSRZS uplaćuju po 1.000,00 dinara na žiro-račun br.160-406494-78, svrha uplate: Humanitarna pomoć, Primalac: FSS, Terazije 35, 11000 Beograd, a dokaz o uplati dostaviti na adresu FSRZS najkasnije do 20.06.2014.godine.

 

>>>OPOMINJU SE SUDIJE DA DOSTAVE POŠTOM PRIMERAK UPLATNICE SA PLAĆENIM TAKSAMA SA SVOJIH UTAKMICA, KOJ SE NAKNADNO PLAĆENE PUTEM TEKUĆIH RAČUNA SLUŽBENIH LICA.

 

>>>JOŠ JEDANPUT SE UPOZORAVAJU DELEGATI I SUDIJE DA SU U OBAVEZI, DA DOKUMENTACIJU SA UTAKMICE ŠALJU OBAVEZNO PRVI RADNI DAN PO ODIGRAVANJU UTAKMICE (PONEDELJKOM ILI ČETVRTKOM-ZA VANREDNO KOLO)-DELEGATI PO MOGUĆSTVU BRZOM POŠTOM (USLUGA "DANAS ZA SUTRA"), KAKO BI ORGANI LIGE MOGLI NESMETANO DA FUNKCIONIŠU U DELU VOĐENJA TAKMIČENJA U POSLEDNJA 3 PRVENSTVENA KOLA (SUBOTA/NEDELJA-SREDA-NEDELJA).

 


VAŽNE NAPOMENE ZA SLUŽBENA LICA:

 

>>>OBAVEŠTAVAJU SE SUDIJE DA PRILIKOM UPLATE SUDIJSKE TAKSE SAVEZU U RUBRICU "SVRHA UPLATE" UPIŠU: "ČLANARINA ZA REALIZOVANJE PROGRAMSKIH AKTIVNOSTI SA UTAKMICE _________________ (NAVESTI EKIPE) ".

>>>Upozoravaju se delegati da obavljaju svoju dužnost u skladu sa Uputstvom, naročito u delu kontrole službenih lica koja sede na klupama i njihovih ID kartica-licenci za tekuću sezonu. Još jednom podsećamo da je samo službenim licima koja imaju izdatu ID karticu-licencu za tekuću sezonu (ili u izuzetnim slučajevima potvrdu od Saveza) dozvoljeno da sede na klupi i obavljaju svoju dužnost.

>>>Podsećaju se sudije i delegati da su u obavezi da u slučaju bilo kakvih isključenja igrača, udaljenja službenih lica ili drugih incidenata, obavezno sačine i 3.stranu zapisnika sa izjavama i potpisima svih sudija posebno. Ako klub nema 3.stranu zapisnika, izjave dati i potpisati na posebnom papiru i pridružiti uz zapisnik utakmice. Opis incidentnog događaja-isključenja mora biti detaljan i sa tačnim opisom situacije (koje su reči upotrebljene, gestovi, ponašanje psole isključenja-odstranjenja itd...).

>>>Delegati obavezno popunjavaju specifikaciju troškova i overavaju je pečatom kluba, kao i mišljenja klubova o suđenju.

>>>Takođe, ukoliko klub-domaćin ne isplati troškove službenih lica popunjeni i potpisani nalog obavezno dostaviti uz dokumentaciju sa utakmice.

 

>>>Za sve dodatne informacije  obratiti se referentu takmičenja zonskih liga FSR Zapadne Srbije Nenadu Kurčubiću na telefon: 065/90-100-72 ili 034/324-063.


>>>OBAVEŠTAVAJU SE DELEGATI DA SU U OBAVEZI DA SE NAJKASNIJE 30 MINUTA PO ZAVRŠETKU UTAKMICE JAVE ANALIZATORU LIGE VUKANOVIĆ DRAGANU (063/88-21-920) I SAOPŠTE MU OCENE SUDIJA!