Glavni Meni

Srpska liga

Mlade Kategorije

Home Zona Morava Delegiranje službenih lica
Delegiranje službenih lica

 

Najnovije delegiranje službenih lica Zonske lige "MORAVA" možete preuzeti OVDE

 

17.11.2016.

ZBOG SUSPENZIJE POJEDINIH KLUBOVA ZBOG FINANSIJSKIH DUGOVANJA, DELEGIRANJE SLUŽBENIH LICA SRPSKE LIGE "ZAPAD" I ZONSKIH LIGA BIĆE OBJAVLJENO U PETAK DO 12 ČASOVA, POSLE ODRŽANE SEDNICE DISCIPLINSKOG SUDIJE FSRZS.

 

>>>POČEV OD 5.KOLA TAKMIČARSKE 2016/17.GODINE DELEGATI SU U OBAVEZI DA IZVEŠTAJ O KONTROLI SUĐENJA ŠALJU NA MEJL ANALIZATORA LIGE VLADANA JEREMIĆA  NAJKASNIJE DO UTORKA DO 14 ČASOVA: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

>>>I U TAKMIČARSKOJ 2016/17.GODINI DELEGATI SE POSLE UTAKMICE JAVLJAJU ANALIZATORU LIGE JEREMIĆ VLADANU NA TELEFON 064/301-65-01.

 

>>>Obaveštavaju se delegati da je postavljeno Uputstvo o ocenjivanju sudija zonskog stepena takmičenja i da su svi delegati u obavezi da preuzmu ovaj dokument i od 5.kola usklade ocenjivanje sudija i pisanje Izveštaja o kontroli suđenja u skladu sa donetim Uputstvom. Delegati koji se ne budu pridržavali donetog Uputstva biće sankcionisani od strane KUS-a.

Takođe, uz dokumentaciju koju šalju KUS-u (u zatvorenoj koverti) ubuduće je potrebno priložiti i kopiju eventualnih primedbi klubova na suđenje.


>>>Obaveštavaju se sudije i delegati da su u obavezi da svoju dokumentaciju sa utakmice pošalju preporučenom pošiljkom ili lično u prostorijama Saveza u roku od 48 časova po odigravanju utakmice.

 

>>>Za sve dodatne informacije ili druge nejasnoće obratiti se referentu takmičenja Zonske lige "Morava" na telefon: 065/90-100-72 ili 034/324-063.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Joomla free themes